EN BETASTIX OM DAGEN STYRKER IMMUNFORSVARET

BETASTIX er spesialdesignet for å styrke immunforsvaret, ha en positiv effekt på inflammasjoner i fordøyelsessystemet og kommer i glutenfrie og allergivennlige alternativer.

De er laget for å øke munnhygiene og å ta vare på munnen til hunden din. De kommer også i tre forskjellige størrelser for små, middels og store hunderaser, slik at din hun holder seg sunn og frisk i lang tid.

PRØV BETASTIX GRATIS*

BETAGLUKAN

Verdensnyheten BETASTIX® er et tilskudd for din hund basert på virkestoffet betaglukan, Immivet Beta 1,3/1,6 GlucanTM (APG) som er et naturlig polysakkarid, eller det vi kaller et langsomt karbohydrat.

I kroppens opptagelse av betaglukaner blir immunforsvaret raskere og mer effektivt når det kommer til å bekjempe sykdom.

Når betaglukan blir tatt inn i kroppen, aktiverer det immuncellene, også kjent som makrofager. Makrofager er spesielle fordi de direkte eliminerer fremmede stoffer som ikke hører hjemme i kroppen og igangsetter kroppens egen forsvarsmekanismer, regenerering og immunforsvar.

Noen av fordelene ved å bruke betaglukaner er:

  • Hundens kropp er mer motstandsdyktig
  • Pelskvaliteten øker og røyting reduseres
  • Evnen til å bekjempe bakterier og parasitter styrkes
  • Energinivået og vitaliteten økes
  • Hunden kan få et lavere stressnivå
  • Det forsterker effektiviteten til vaksiner.

Betaglukaner forekommer i veggen på forskjellige bakterie- og sopparter. Glukanreseptorer på makrofagene forekommer i hele dyreriket. Stimulering av disse er viktig for å utvikle normal immunfunksjon, samt opprettholde og modulere funksjonen.

Studier: 

 Benefits of the application of a beta glucan
 Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide Dispersible Powder
 Certificate of Analysis
 Effects of supplementation of betaglucan
  Influence of dietary beta glucan
 Methods of treating or preventing inflammatory diseases of the intestinal tract
 Molecular cloning

Allergivennlig med betaklugan

Våre produkter er spesialdesignet for å styrke immunforsvaret, ha en positiv effekt på inflammasjoner i fordøyelsessystemet og kommer i glutenfrie og allergivennlige alternativer. De er laget for å øke munnhygiene og å ta vare på munnen til hunden din. De kommer også i tre forskjellige størrelser for små, middels og store hunderaser, slik at din hun holder seg sunn og frisk i lang tid.

Risbasert

Takket være de reneste naturlige råvarer og de tilsatte betaglukanene, tilbyr denne risbaserte og veganske dental sticksen effektiv behandling til hunden din sine tannsykdommer og samtidig øker og styrker immunforsvaret og kroppens evne til å bekjempe sykdom. På grunn av risen er den også tilpasset hunder med allergier.

Våre sticks er 100 % fri for sukker, gluten, kjøtt og hvete!